Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Misschien hebben we hem al beantwoord in onze veelgestelde vragen. Kan je het antwoord hier niet vinden? Neem dan contact op!

Hoe werkt Rent.nl?

Ja, je kunt je zoekcriteria aanpassen om te filteren op specifieke kenmerken zoals locatie, prijs, grootte en meer.

Ons systeem verstuurt meldingen binnen enkele minuten na het online plaatsen van de woning, zodat je snel kunt reageren.

Ja, je kunt je voorkeuren te allen tijde aanpassen in je profielinstellingen om ervoor te zorgen dat je alleen relevante meldingen ontvangt.

Nee, er is geen limiet. Je ontvangt meldingen voor alle woningen die overeenkomen met je ingestelde voorkeuren.

Zodra je je registreert op onze site en je voorkeuren instelt, ontvang je automatisch notificaties via e-mail of SMS zodra een woning die aan jouw criteria voldoet, online wordt gezet.

Nee hoor! Omdat we je meteen op de hoogte stellen via Whatsapp kan je meteen de woning bekijken op de bronsite en vanaf daar kan je dan meteen contact opnemen.

Huren

Eigenlijk heel simpel: zorg dat je de snelste bent! Wij zien dat je je kansen enorm vergroot als je er vroeg bij bent. Je staat meteen in de aandacht van de verhuurder.

Reageren! Klik op de link die we je hebben doorgestuurd en zorg dat je al je relevante informatie al bij de hand hebt. En ook hier geldt: een beller is sneller, dus als er een telefoonnummer bekend is, schroom dan niet om te bellen!

Helaas niet! Wat we wel weten is dat (a) hoe eerder hoe beter en (b) een goede voorbereiding is het halve werk. Hou dus alle relevantie informatie (loonstrookjes, ID etc) bij de hand!

Abonnement

Jazeker! Wij willen de beste service aan je leveren! Mocht je niet 100% tevreden zijn dan krijg je, zonder vragen te stellen, je geld terug!

Je kunt op elk moment je abonnement opzeggen, dit kan via je dashboard. Kies dan voor 'Mijn abonnement' en kies voor 'Stop automatische verlenging'. Je hebt dan nog toegang tot het einde van je abonnementsperiode. Welke datum dat is zie je bij het beëindigen.

Onze gebruikers vinden gemiddeld een nieuwe woning in 4-8 weken. Wij hebben 3 verschillende abonnement, per maand, per 2 maanden en per 3 maanden. Hoe meer maanden je kiest hoe meer korting je krijgt! Wij raden dan ook aan om een abonnement voor 2 of 3 maanden te nemen om de kans zo groot mogelijk te maken op een nieuwe woning én de meeste korting te genieten.

Jazeker! Je kan onze service 3 dagen gratis proberen. Uiteraard hebben we een 100% tevredenheidsgarantie na afloop van de proefperiode. NIET GOED? GELD TERUG!

Account

In je dashboard kan je een nieuw zoekprofiel aanmaken (je kan er in totaal 4 instellen) en bestaande aanpassen om bijvoorbeeld je voorkeuren te wijzigen voor prijs, oppervlakte of zelfs plaats.

Ga naar je dashboard, klik op het zoekprofiel dat je wilt wijzigen, voer je wijzigingen door en druk op 'Opslaan'. Je nieuwe voorkeuren zijn meteen actief!